Ødelegger «Diablo III» sexlivet ditt?

Deler ut gratis dildoer til ensomme «Diablo»-enker.

23. mai 2012 15:12

(PressFire.no): Er man litt interessert i dataspill har man fått med seg hva som gjelder om dagen – etter over ti års «Diablo»-sølibat har millioner forsvunnet inn i spillverdenen den siste uka.

Det betyr også at pekefingrene har vært opptatt med helt andre ting enn plikter på lakenet. Utroskap med en annen type mus, vil nok mange si.

Men ulykkelige kvinner i Frankrike kan nå få nødhjelp fra uventet hold. Den franske sexshoppen Absoloo tar nemlig ansvar og deler ut gratis dildoer til de stakkars utilfredsstilte kvinnene.

- Vil ikke utforske ditt g-punkt

- Har mannen din ikke forlatt datamaskinen siden slippet av «Diablo III»? Det er lenge til du kan befinne deg i armene hans en romantisk kveld, skriver de i en blogg og fortsetter:

- Saken er den at mannen din heller vil lete etter magiske juveler, hansker og tunge krigsklubber i håpet om erfaringspoeng enn å utforske ditt g-punkt.

Alt de trenger å gjøre, er å ta et bilde av seg selv sammen med spillet og dele det på sexshoppens Facebook-side.

Stor pågang

Når kvinnene har proklamert sitt underernærte sexliv på nettsiden, vil de få tilsendt en kode som gir dem et gratis sexleketøy fra butikken.

Mange har allerede lagt ut bilder av seg selv og spillet på Facebook-siden.

Dessverre gjelder tilbudet kun for franske personer - norske kvinner må derfor foreløpig finne andre løsninger.

FOTO: Absoloos Facebook-side.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3