«Dead Space»- og «COD»-veteran skal lage nytt historiebasert «PUBG»-spill

27. juni 2019 10:12

(PressFire.no): Det er spillutviklerveteran Glen Scofiled selv som får lov til å annonsere at han skal lede et nyoppstartet studio hos PUBG Corp i en video.

Der forteller han at det nye studioet Striking Distance, som han kaller uavhengig, skal utvikle et nytt historiebasert spill i «PUBG»-universet.

Scofield var med på å skape «Dead Space»-spillet før han også startet Sledgehammer Games – studioet som til slutt ble en del av Activisions «Call of Duty»-studioer – der jobbet han på blant annet «Call of Duty: Modern Warfare 3», «Call of Duty: Advanced Warfare» og «Call of Duty: WWII».

Scofield sier at de gleder seg til å utforske «PUBG»-universet, som han påpeker er interessant utenfor battle royale-sjangeren.

Han er også åpen om at de nå rekrutterer folk til det nye studioet, som ikke har base i i Sør-Korea, holder til i Los Angeles.

Det er også kjent at mannen bak «PUBG», Brendan «Playerunknown» Greene, trakk seg tilbake fra kjerneutviklingen av «PUBG»-spillet for å lede produktutvikling i et nyoppstartet studio i Amsterdam.

Der jobber han med såkalte «PUBG Special Projects». Det er ikke usannsynlig at Striking Distance-satsingen er frukt av denne nye satsingen.

Foreløpig er det tynt med informasjon, men Scofield lover å dele mer når de er klare.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3