«Dead Space»-film får regissør

«Eagle Eye»-regissør D.J. Caruso har fått ansvaret med å bringe litt «Dead Space»-skrekk inn i kinosaler.

28. juli 2009 14:34

EAs sci-fi- og skrekk-spill «Dead Space» fikk mange gode kritikker, og endte opp med å bli et av de spillene man husker best fra 2008.

Ifølge Variety.com er det nå klart at «Eagle Eye»-regissør D.J. Caruso skal få håndtere regien av filmen basert på spillet.

EA på sin side vil, sammen med Temple Hill-patnerne Marty Bowen og Wyck Godfrey, produsere filmen. Bowen og Godfrey står også bak produksjonen av Microsoft og Epic Games’ flaggskip «Gears of War», hvor «Die Hard 4.0»-regissør Len Wiseman skal stå for regien.

Variety.com skriver også at produsentene, EA og Caruso nå vurderer manusforfattere, og at så snart de velger en skribent og EA signerer på en avtale, så vil de auksjonere prosjektet til høystbydende filmstudio. Noe som sannsynligvis vil skje tidlig i september.


AVSLØRER TO SPILL TIL?

Litt overraskende skriver også Variety.com at EA også «jobber med det andre og tredje spillet i serien».

EA har tidligere hintet om en oppfølger, men har ikke offisielt annonsert en.

De har imidlertid avslørt et Nintendo Wii-eksklusivt spill som har fått navnet «Dead Space Extraction».

Dette spillet tar for seg handlingen som leder opp til det første spillet.

Nettsiden skriver ingenting om «Dead Space Extraction» er blant disse to spillene.

Les også: «Mirror's Edge» og «Dead Space» får oppfølgere.
Les også: EA gir ikke opp «Dead Space» og «Mirror's Edge».Filmen basert på «Dead Space» blir det femte prosjektet i rekken av EA-spill som det nå jobbes med å få til filmlerretet. Både «Dante’s Inferno», «Army of Two», «The Sims» og «Mass Effect» er i ferd med å filmatiseres.

I «Dead Space» er handlingen satt 600 år frem i tid, hvor en ingeniør mottar et nødrop fra et gruveskip. Romskipet viser seg å være overtatt av mystiske monstre kalt Necromorphs – døde mennsker som er vekket til live igjen av et utenomjordisk virus.

I oktober 2008 ble det også sluppet en animasjonsfilm som fikk navnet «Dead Space Downfall».

«Dead Space Extraction» til Wii har fått slippdato 1. oktober og blir den historiemessige forløperen til «Dead Space».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3