«Dead Rising 2» blir forsinket

Capcom trenger mer tid med zombiespill-oppfølgeren. Ny lanseringsdato blir i oktober.

28. juni 2010 10:40

Opprinnelig skulle «Dead Rising 2» slippes den 3. september i Europa, men Capcom har nå utsatt lanseringen med en hel måned. 

For vår del er den nye datoen 1. oktober, mens USA tjuvstarter 28. september.

Capcom nevner forresten ikke når vi kan forvente oss den 360-eksklusive prologen, «Dead Rising: Case Zero». Dette blir en episode som tar mål av seg å lappe sammen historien fra «Dead Rising» og oppfølgeren.

I «Dead Rising 2» blir vi kjent med en ny hovedperson. Chuck Greene er en tidligere motorcrossfører som nå befinner seg midt i hjertet av zombieapokalypsen. I løpet av 72 hektiske timer må han på kreativt vis bruke gjenstander og våpen som ligger rundt i Las Vegas-kopien Fortune City for å slå tilbake mot zombiene som har flyttet inn.

Dette åpner opp for at du kan lage noen interessante, dødelige kombinasjoner. Som blant
annet en støvsuger med livsfarlige knivblader eller en åre med en motorsag tapet fast på
hver ende. 

For virkelig å øke skalaen på ting, har Capcoms Keiji Inafune lovt at antallet zombier du kan se på skjermen samtidig økes fra rundt 800 i det første spillet til over 6000 i «Dead Rising 2».


«Dead Rising 2» kommer ut til PC, PlayStation 3 og Xbox 360 den 1. oktober.

Se E3-traileren for Xbox 360-prologen, «Dead Rising: Case Zero»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3