De tre første «Spyro»-spillene får remakes i samlepakke

Endelig avslørt. Sjekk ut den første traileren her!

5. april 2018 17:43

Oppdatering 6. april: En Switch-versjon har dukket opp på Nintendos offisielle online-butikk (og ble fjernet ganske kjapt). Det virker dermed ganske sikkert at spillet kommer også der.

(PressFire.no): Det har vært en dårlig bevart hemmelighet at «Spyro» skulle få en oppusset versjon i en stund nå, men i dag åpnet kranene helt.

Først publiserte Amazon spillboksen, før skjermbilder ble lekket på nettet. Dermed var det hele så godt som avslørt – så da gjensto egentlig bare den offisielle kunngjøringen.

Og den har kommet nå!

«Spyro Reignited Trilogy» kommer til PlayStation 4 og Xbox One (ingen pc- eller Switch-versjon enn så lenge). Det er en remake det er snakk om, ikke bare en remaster.

Dette er en samlepakke med de tre første «Spyro»-spillene, altså «Spyro the Dragon», «Spyro 2: Ripto’s Rage» og «Spyro: Year of the Dragon». Alt av banedesign skal være bevart, men ny grafikk, nye cut-scenes, støtte for analogstikker (!) og et oppdatert lydspor.

Oppussingsarbeidet gjøres av «Toys for Bob», som også står bak «Skylanders»-spillene.

Her er et knippe bilder - og nederst finner du traileren!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3