De to siste «Shovel Knight»-utvidelsene utsettes i flere måneder

Trenger mer puss og gnikk.

19. februar 2019 13:52

(PressFire.no): To utvidelser på vei til klassikeren «Shovel Knight» skulle egentlig komme i disse dager, men utsettes nå ytterligere noen måneder.

«King of Cards» utvider historien i spillet og lar deg spille som King Knight, en av bossene fra originalen, og som samtidig inneholder et helt kortspill for å slåss mot utvidelsens egne bosser.

Denne utvidelsen skal være den desidert største til spillet noensinne, skal vi tro utviklerne i Yacht Club Games.

«Showdown» er derimot en «Smash Bros.»-aktig slåssespillvariant med de mange «Shovel Knight»-heltene, der du skal smekke hverandre med ymse spader og magiske duppeditter.

Disse to utvidelsespakkene skulle komme samtidig, og markere slutten for utviklingen av «Shovel Knight» – et spill som har blitt bygget på betraktelig siden lanseringen i 2014.

Men nå utsettes de altså med «flere måneder, på det meste», ifølge utviklerne. Ingen konkret dato enda, altså, men Yacht Club sier dette ikke er en stor utsettelse fordi ting har gått skeis under utviklingen – det er mer for å kunne blankpolere det hele litt mer.

Alle utvidelsene til originalspillet er gratis om du eier «Treasure Trove»-versjonen av spillet, men «Showdown» vil i tillegg bli en frittstående utgivelse. Planlagt utgivelse er for Switch, PlayStation 4, Xbox One, Windows, Mac, Linux, PlayStation 3 og Wii U.

Det blir for øvrig den siste spillanseringen til sistnevnte.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3