– De neste tre «Call of Duty»-spillene kommer til PlayStation og Xbox

Avtale inngått før Microsoft kjøpte serien, ifølge kilder.

26. januar 2022 13:11

(PressFire.no): Etter at Microsoft inngikk avtalen om å kjøpe Activision Blizzard og alle seriene under den paraplyen, har flere lurt på hva som skjer med spillene og hvor de kommer.

Vil Microsoft gjøre alt eksklusivt til Xbox og Game Pass, slik de gjør med de kommende Bethesda-spillene?

Først gikk selskapet ut og sa at de kom til å overholde alle eksisterende avtaler, før Xbox-sjef Phil Spencer sa at de ønsket å beholde «Call of Duty» på PlayStation i tiden fremover.

Nå rapporterer Bloomberg at de neste tre spillene i serien vil komme til PlayStation-konsollene, takket være en avtale mellom Sony og Activision som ble inngått før Microsoft kjøpte sistnevnte.

Serien har vært en av de bestselgende på PlayStation i en årrekke, og ofte blitt promotert som en del av PlayStation-økosystemet.

Disse tre spillene skal også inkludere et nytt «Warzone» – som er seriens «Battle Royale»-variant.

Hva som så skjer med serien etter disse spillene er lansert vites ikke, der Microsoft visstnok skal ta et ​standpunkt innen 18 måneder – etter kjøpet av Activision er ferdig – i følge kildene til Bloomberg.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3