Dødelig tvist i «Resident Evil 5»

Capcom annonserte nettopp en flerspillerutvidelse til det ferske «Resident Evil 5», som nedlastbart innhold.

13. mars 2009 14:04

Under slippfesten for «Resident Evil 5» i San Fransisco dagen før lanseringen, kom utgiveren med flere nyheter. Snart kan du vise dine evner online i en ny modus kalt «Versus», der to eller fire spillere kan kjempe mot hverandre.

I «Resident Evil 5» har man skapt mye av spillopplevelsen rundt at to spillere sammen skal rydde seg vei blant hårsåre zombier, i co-op.

Nå snus dette på hodet, og blir i stedet en intens kamp for å overleve. Opp til fire spillere (to på hvert lag) kan delta.

Les også: Gjennomgang av historien så langt.

«Versus» inneholder i følge en pressemelding fra Capcom, to ulike spillmoduser: «Slayer’s Rule» er et poengbasert spill der målet er å drepe så mange zombier som mulig. I «Survivor’s Rule» er målet å jakte på hverandre.

Se også: Skjermbilder fra «Resident Evil 5».


NYTT WII-SPILL ANNONSERT

Du kan velge begge protagonistene fra «Resident Evil 5», og velge Chris Redfield eller hans kvinnelige kompanjong, Sheva. I tillegg er flere hemmelige karakterer spillbare.

Utvidelsen kommer i løpet av et par uker, i følge Capcom, og blir tilgjengelig for nedlasting både på Xbox 360 og PlayStation 3 mot en slump penger.

Det har vært ukens dårligst beskyttede hemmelighet, men nå er det endelig offentliggjort. Capcom har planer om en oppfølger til det Wii-eksklusive «Umbrella Chronicles» der du kunne jakte zombier med lyspistol.

Les også: Capcom lover Wii-spill.

Spillet, som først ble presentert i det japanske spillbladet Famitsu, får tittelen «Resident Evil: The Darkside Chronicles». Historien i det nye Wii-spillet tar for seg historien rundt «Resident Evil 2».

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3