«Død Snø» vises under CoD-slipp

Den norske nazi-zombieverket signert Tommy Wirkola blir vist under et Call of Duty-arrangement i USA.

13. mars 2009 12:53

I en pressemelding fra Activision står det at den norske filmen blir selve rosinen i pølsa fredag 13. mars, da det nye, nedlastbare innholdet til «Call of Duty: World at War» skal presenteres for presse.

Koblingen er selvsagt ikke helt på jordet, for ett av de fire nye områdene i multiplayer-pakken byr på mer nazislakt.

«Verruckt» er i samme gate som bonusinnholdet i «Call of Duty: World at War» som du åpner ved å runde enspillerdelen.

Les også: Anmeldelsen av «Call of Duty: World at War».
Les også: Mer nazi-slakt i «Call of Duty 5”.

I tillegg til nazizombie-brettet, som finner sted på et asylum og kan spilles både lokalt og i online flerspiller, er tre ”vanlige” områder inkludert: en foregår ved et jernbanespor, et annet i Berlin mens det siste i Peleliou.

- Vi er veldig entusiastiske over at vi har fått muligheten til å vise «Død Snø» på vårt «Call of Duty»- event i San Fransisco. Nazi Zombie-brettet i «Call of Duty: World at War» har nærmest oppnådd kultstatus blant millioner av CoD-spillere, og linken til «Død Snø» er helt åpenbar.

- Vi håper vårt samarbeid kan bidra til å øke den allerede voksende interessen for «Død Snø» i USA, fram til den amerikanske lanseringen av filmen senere i høst, sier Kjetil Walseth, Activision Blizzard.

- Dette er utrolig kult. «Død Snø» er laga for fansen og det finnes vel knapt en gruppe som er større fans av denne genren enn de som står bak «Call of Duty»-serien. Vi er sikre på at dette er den perfekte anledningen til å starte lanseringen av filmen i USA! sier produsent Kjetil Omberg i Euforia Film.

Den nye pakken blir gjort tilgjengelig på PlayStation 3 og Xbox 360 19. mars.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3