«Days Gone» utsatt til neste år

12. mars 2018 13:43

(PressFire.no): En av de største satsingene fra Sony, «Days Gone», har nå blitt utsatt til 2019. Det bekrefter Sony overfor Gamespot.

I desember bekreftet PlayStation-sjefen Shuhei Yoshida at zombie-spillet er planlagt for 2018, men det skjer altså ikke.

- Vi kan bekrefte at «Days Gone» nå vil slippes i 2019 og vi kommer til å holde dere oppdatert på lanseringsdatoen, heter det fra Sony til Gamespot.

Ingen grunn for utsettelsen ble gitt.

Spillet ble demonstrert i anledning E3 2017, hvor det under spillmessa også ble vist fram en alternativ rute og valg fra samme seksjon til journalister på messa. Det for å vise at spilleren har valgfrihet i tilnærming i det åpne spillet.

«Days Gone» utvikles av Sony Bend - studioet bak «Syphon Filter»-serien og «Uncharted: Golden Abyss».

Sony-titlene «God of War» og «Detroit Become Human» har fått datoer og er rett rundt hjørnet, mens «Spider-Man» og «Ghost of Tsushima» ikke har fått konkrete datoer. «The Last of Us II» har heller ikke fått noen dato.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3