«Day Z» får Battle Royale-modus, og verden er i perfekt balanse igjen.

Fram og tilbake.

10. juli 2019 12:55

(PressFire.no): Sirkelen er komplett, for nå får også «DayZ» sin egen battle royale-modus, syv år etter at forløperen til alle slike spill startet i samme spill.

«PlayerUnknown’s Battlegrounds» startet jo som en modifikasjon til «DayZ», kalt «DayZ: Battle Royale» før utvikleren hoppet over til «H1Z1» – og til slutt ble et eget prosjekt kalt «PUBG».

«Survivor GameZ» er navnet på modusen som kommer til «DayZ», og fungerer nesten akkurat sånn som du skulle tro, med tilfeldig generert loot rundt omkring og en haug spillere som skal slåss til siste person.

Greia her er derimot at de to første fasene i spillrunden foregår i oppmerkede områder – når fase én er ferdig, må alle flytte seg over til område to, via en villmark som gjør at du tar skade.

Den tredje og siste fasen omhandler et spyd som står plantet en plass ute i villmarken. Jo lenger unna denne du er, jo mer skade tar du. Man skal kunne spille alene eller på lag med en annen person.

«DayZ» var forøvrig også en mod til «Arma 2», så da mangler det vel bare en offisiell battle royale-modus der også?

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3