Datoen for «Sonic Colors» er spikret

Det fargesprakende plattformspillet rekker julesalget.

9. august 2010 09:20

SEGA har funnet frem kalenderen og spikret en lanseringsdato for «Sonic Colors», spillet som skal ut til Nintendo DS og Wii. 12. november er datoen å merke seg om du er en av dem som ser frem til et klassisk Sonic-spill på Nintendo-plattformene.

Samtidig har SEGA sluppet en ny trailer, som du ser nederst i denne saken.

Dette spillet er utvilsomt et forsøk på å gjenskape noe av magien fra de klassiske plattformspillene som kom ut på 90-tallet, før SEGA etter manges mening mistet fokus de seneste årene. I «Sonic Colors» er det oppjazzet musikk, en eksplosjon i farger og høyt tempo.

Dette er ikke det eneste Sonic-spillet som er ventet i år. Også «Sonic 4» er ventet i løpet av høsten, og da til PlayStation 3, Wii og Xbox 360. «Sonic 4» blir et nedlastbart spill der vi er forespeilet flere utvidelser gjennom de digitale butikkene PSN, WiiWare og XBLA. I tillegg annonserte SEGA tidligere i år at «Sonic 4» også blir tilgjengelig til iPhone og iPod Touch.

I et ferskt intervju med Eurogamer, forteller Sonic-sjef Takashi Iizuka at tilbakemeldingene utviklerne fikk etter det mindre suksessfulle «Sonic Unleashed» (2008) danner essensen i «Sonic Colors».

- Utviklerne så spesifikt på brettene i «Unleashed» som inneholder dag-miljøer, svarer Iizuka som svar på kritikken om at «Unleashed» sine mørkere sider ikke fristet fansen nevneverdig.

- Etter lanseringen av det spillet fikk utviklerne mange verdifulle tilbakemeldinger, spesielt knyttet til nivåene som foregikk på dagtid. Det var slik dette prosjektet startet – ved å fokusere på de gode sidene fra det foregående prosjektet, forteller Iizuka.

«Sonic Colors» lanseres til Nintendo DS og Wii den 12. november.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3