Dato for andre runde i Pretty Pudge's Pokaljakt er spikret

Påmelding i gang.

1. oktober 2014 18:00

(PressFire.no): I første runde av vår «Dota 2»-liga, Pretty Puge’s Pokaljakt, invaderte Sverige ikke bare moderlandet, men gikk seirende ut i den helsvenske finalen.

Dermed gikk åtte og seks poeng, samt gamingmus fra Digital Impuls, til de svenske lagene Turle Masters og Nikclas, som henholdsvis kom på første og andreplass. Norske Fiskestanga havnet til slutt på en tredjeplass.

Digital Impuls deller denne gangen ut et Attitude Tunguska 2.0 headset, som du kan lese mer om på nettsidene.

De leder dermed løpet mot den sjette finalerunden hvor vi sammen med Rockstar Energy Drink skal dele ut 50 000 kroner til de beste.   

Nå har vi spikret dato for andre kvalifiseringsrunde, som gir nye muligheter til å sikre poeng inn til finalerunden.

Andre kvalifiseringsrunde spilles 12. oktober og starter som vanlig klokka 13.00. Som vanlig er det Aleksander «Psychout» Larsen som kommenterer, men får hjelp av Ajas «br0wnage» Kanani i vårt tv-studio.

Derfor har vi nå åpna påmeldingen, og lag som vil delta kan melde seg på her.

Den foreløpige poengfordelingen kan du se her:

Når, hvor og hvordan?

Når: 13:00 (CET) søndag 12. oktober. Format: 5v5 turnering over én dag. Single elimination, BO1. Grand final: BO3.

For koordinasjon: IRC: #DotA2.no @ Quakenet.

Påmelding: http://challonge.com/prettypudgespokaljakt

OBS! Maks antall lag er 128, som kan utvides om interessen tilsier det.

Strømming av turneringen skjer via DBTV på PressFire.no. Strømmen blir styrt av Aleksander «Psycheout» Leonard og han vil kommentere utvalgte kamper.

Krav: Denne turneringen er forbeholdt Norden og hvert lag må minst ha tre spillere fra enten Norge, Sverige, Danmark, Finland eller Island. Hver spiller kan kun stille i ett lag.

Seeding: For at vi skal slippe at de beste lagene møter hverandre i de innledende rundene, bruker vi et såkalt «seeding»-system. Det vil si at hvis laget ditt har gjort det bra i tidligere turneringer forventer vi at dere gjør det bra nå også.

Vi setter opp turneringeringen slik at de beste lagene er lengst fra hverandre, på denne måten får vi en mer spennende finale. Har laget ditt ikke spilt i noen turneringer før, men ønsker å bli seedet kan du registrere deg her.

Forberedelser og informasjon:

Turneringsplan:


13:00: Brackets publiseres, runde 1 starter.
14:00: Runde 2 starter.
15:00: Runde 3 starter.
16:00: Runde 4 starter.
17:00: En times pause
18:00: Kvartfinale starter.
19:00: Semifinale starter.
20:00: Finale starter.

Noen forsinkelser må forventes. Walkover blir gitt etter 15 minutter. Walkover i runde 1 må godkjennes av admin.

Kontakte motstander: Den nødvendige kommunikasjonen mellom lagene bør foregå via IRC. Alle lag er derfor pliktig til å gjøre seg tilgjengelig på IRC slik at man får videreformidlet passord til lobby når lagene møtes.

Rapportere resultat: Resultat rapporteres direkte av lagkaptein i challonge. Walkover i første runde må som kjent godkjennes av admin (IRC) før det rapporteres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3