«Darksiders»-oppfølgeren får ny hovedperson

Samme apokalypse, ny rollefigur.

9. november 2010 12:02

Tidligere i år fikk du muligheten til å oppleve et stykke bibelhistorie når du spilte én av apokalypsens fire ryttere i «Darksiders». Der tok du rollen som rytteren War i en verden snudd opp-ned av en prematur apokalypse, men det viser seg nå at rollefiguren War ikke gjør comeback i oppfølgeren.

Det er i en presentasjon for IDGA Forum at THQ-sjefen Danny Bilson nå forteller at hovedpersonen blir erstattet.

- Når vi lager «Darksiders»-oppfølgeren blir det med en ny rollefigur og spillet finner sted samtidig som den første historien. Det er bare én apokalypse – jeg kunne ikke ha fire apokalypser, en for hver rytter, skal Bilson ifølge Joystiq.com ha fortalt i presentasjonen.

Bilson mener også at det er viktig med nyheter i oppfølgeren.

- Det har noen nye spillmekanikker og veldig robuste funksjoner som skiller det ut, fordi du må bygge videre på det første spillet, du kan ikke gjenta det. Det tror jeg er veldig viktig når man skal bygge en merkevare.

Da «Darksiders» ble sluppet fikk det oppmerksomhet for å ha krysset elementer fra Zelda- og Metroid-serien med elementer fra «God of War». Spillet fikk tilnærmet kultstatus over natten, og status som en nærmest «uoppdaget» spillperle.

Vi var litt mer avmålte, og belønnet spillet med en 4-er.

Siden da har THQ annonsert oppfølgeren, som opprinnelig skulle bli sluppet neste år, men som selskapet nylig avslørte vil bli utsatt til etter april 2012, eller finansår 2013 om du vil. Årsaken skal være at selskapet vil ha en stor tittel hvert finanskvartal.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3