«Darksiders III»-bilder og detaljer lekket

Oppdatering: Og traileren er sluppet.

2. mai 2017 13:38

Oppdatering: Trailer er sluppet. Den ser du i bunnen her.

(PressFire.no): Det er nettbutikken Amazon som nå ser ut til å ha vært litt tidlig ute med å publisere produktet «Darksiders III» - et spill som ikke er kunngjort.

nettsiden ligger ikke bare masse bilder som skal stamme fra spillet, men også detaljer.

Fury

Der kommer det fram at spillserien får en ny hovedrolle i Fury, som ifølge beskrivelsen må bruke pisk og magi for å holde balansen mellom det onde og det gode i sjakk på jorden.

I beskrivelsen heter det også at Fury vil kunne ta forskjellige former, som gir henne nye våpen og ferdigheter.

Svensker sikret seg rettighetene

Det hører med til historien at det var Nordic Games som kjøpte «Darksiders»-serien under THQ sitt konkurssalg i 2013. Det svenske selskapet skiftet også navn fra Nordic Games til THQ Nordic.

I ettertid har de også sluippet en oppusset «Darksiders» for PS4, Xbox One og Wii U kalt «Darksiders: Warmastered Edition». Også «Darksiders II» har blitt gitt ut i en oppjazzet versjon kalt «Darksiders II: Deathinitive Edition».

En kunngjøring av et nytt spill i serien har imidlertid ikke manifestert seg, men den mulige lekkasjen tyder på at noe er på vei.


Og...

Pussig nok har det også dukket opp et produkt på PlayStation Store, som har fått tittelen «Darksiders: Fury Collection - War & Death».

Ifølge beskrivelsen samler den de to foregående spillene i en pakke, altså «Darksiders Warmastered - War's Redemption» og «Darksiders 2 Dethinitive Edition - Death's Revenge», som en slags forberedelse til det nye spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3