«Dark Souls» bekreftet til PC

Fansen har blitt hørt.

7. april 2012 15:51

(PressFire.no): Det innovative (og utilgivelig vanskelige) fantasyrollespillet «Dark Souls» var en av fjorårets sterkeste titler – faktisk en av de heteste kandidatene til Kritikerprisen fra norske spillkritikere på Gullstikka.

Det var likevel et aber: Spillet kom kun til konsoll.

Like over jul begynte en underskriftskampanje for å få «Dark Souls» til PC, og nå ser det ut som de nesten 100 000 som deltok i kampanjen har fått sine bønner hørt. Det tyske magasinet PC Action har eksklusiv dekning hvor de bekrefter at en PC-versjon, aka «Dark Souls: Prepare to Die Edition», er på vei.

Allerede en ukes tid etter at underskriftskampanjen for en PC-port startet, hadde 70 000 skrevet under, ifølge PC Gamer. Siden da har ytterligere 20 000 strømmet til.

Det er ikke avslørt mange detaljer ennå, men det ser ut til at vi kan vente oss et spill som stort sett er likt konsoll-versjonen, men med tilskudd av nye bosser. Det er skrevet på NeoGAF.


Utgivelse skal være i august, men en endelig dato ser ikke ut til å være bekreftet.


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3