Daniel Radcliffe aktuell for film om «GTA»

9. april 2015 10:23

(PressFire.no): Det er The Hollywood Reporter som nå skriver at «Harry Potter»-stjernen Daniel Radcliffe er i forhandlinger om å spille i en film om Rockstar Games og den ekstremt populære «Grand Theft Auto»-serien.

Ifølge magasinet skal Radcliffe være aktuell til å spille Sam Hauser – en av grunnleggerne bak Rockstar Games.

Filmen skal produseres av BBC og ta for seg kampen mellom Rockstar Games og Jack Thompson, en aktivist og tidligere advokat

Kontroversielt spill mot kontroversiell advokat

Spillene til Rockstar Games har blitt kjent for kontroversielt innhold, og Thompson begynte allerede tidlig på 2000-tallet å jobbe mot spillene og har en rekke ganger prøvd å gå rettens vei for å hindre slipp av dem i USA.

Thompsons korstog mot sex og vold i mediene fikk mye oppmerksomhet, men han mistet i 2007 sin advokatlisens etter at flere personer klagde ham inn for æreskrenkelser etter at han anklaget dem for å distribuere porno til barn.

Basert på bok

The Hollywood Reporter skriver at det ennå ikke er klart hvem som skal spille rollen som Jack Thompson i filmen.

Filmen skal være basert på «Master of Doom»-forfatteren David Kushners bok «Jacked: An Outlaw Story of Grand Theft Auto», mens det er Owen Harris («Britain’s Misfits», «Kill Your Friends», «Black Mirror») som vil ha regien.

Produksjonen skal starte allerede 20. april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3