Da lagkameraten til Josh ikke møtte opp til tv-kampen i «Rocket League», plukket faren opp kontrolleren for første gang

Varmet hjertet til alle som så på - og scoret.

8. august 2017 15:00

(PressFire.no): Da tv-kanalen NBC holdt en «Rocket League»-turnering med full studioproduksjon, var det mange fotballbilspillere det kriblet i fingrene til.

En av disse var Josh «JumpsOnStuff» Russo, som kvalifiserte seg til å spille på kamera, men som deretter ble stood up av lagkameraten sin, som ikke kunne komme til studioet.

- Frustrert, opprørt, flau. Jeg beklager folkens, skrev han til følgerne sine på Twitter. Men bare noen timer etter kunne han fortelle at han hadde funnet «den beste reservespilleren!», og oppfordret alle til å skru på tv-en sin.

Da sønnen trengte hjelp var det rett og slett faren hans, Nick Russo, som steppet inn.

Pappa Nick, med det passende kallenavnet «Dad», var ikke akkurat durkdreven med PS4-spaken i lankene, og måtte lære seg både kamerastyring, styring, gass og brems idet kampen startet.

Gooooooal!

Det gikk ikke bra, men tv-bildene av far og sønn som koste seg varmet hjertene til alle som så på, og da pappaen mot alle odds greide å sette bilen i revers og sette ballen i motstandermålet var det vill jubel.

Familielaget tapte kampen 4-1, men var ikke synlig misfornøyd av den grunn.

- Det var helt awesome. Dette har vært en av de beste far-sønn-opplevelsene jeg har hatt, gliste en stolt pappa Nick under intervjuet etter kampen.

Nå har duoen blitt superpopulær både i og utenfor «Rocket League»-sfæren. De har blitt invitert til flere talkshows for å snakke om opplevelsen sin, og i sosiale medier har selvfølgelig «Dad» blitt en meme av den godartede sorten.

Her scorer «Dad», og intervjuet etter:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3