Da er «Playerunknown’s Battlegrounds» endelig ute

21. desember 2017 11:30

(PressFire.no): Etter å ha opplevd eventyrlig salg i såkalt early access-tilstand har kometen «Playerunknown’s Battlegrounds» nå endelig lansert i fullverdig versjon – også her i Norge.

Det har vært litt forvirring rundt lanseringsdatoen 20. desember, men i morgentimene norsk tid ble serverne oppdatert med 1.0-versjonen av spillet.

Testversjonen som lanseres

I utgangspunktet er det versjonen som har ligget på testserverne de siste ukene som nå er pusset på og går godkjentstempelet for lanseringen.

Det betyr at de som ikke har spilt på testserverne nå endelig også kan spille på det nye ørkenkartet Miramar, i tillegg til også å få tilgangen til det nye reprisesystemet. Det er nå mulig å se kampene sine på ny, med full tilgang til kameravinkler og hastighet.

Sammen med det nye kartet har det også kommet nye kjøretøy og nye våpen – inkludert en avsagd hagle og Winchester. AUG A3 er også eksklusivt for Miramar og kommer i såkalte supply drops. I tillegg har kartet fått en ny revolver i R45.

Nytt for dem som ikke har spilt på testserverne er også det såkalte vaulting-systemet – muligheten til å klatre oppå og over objekter, gjennom vinduer og lignende.

I tillegg har ballistikksystemet fått seg en overhaling, hvor luftmotstand nå beregnes i tillegg til at skadefordelingen har blitt modifisert.

Små problemer

Utvikleren skriver på Twitter at de opplever problemer med kapasiteten i Europa og at spillere kan oppleve lengre ventetid når de finner spillere til kamper. De skal nå jobbe med å utbedre kapasiteten.

De skriver også at de har oppdaget et problem med listene over de beste spillerne, og jobber med å lokalisere problemet.

For en full gjennomgang av hva som har blitt lagt til i 1.0-versjonen kan du lese på Steam.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3