«Cyberpunk 2077»-tilleggspakken «Phantom Liberty» kommer i september

Men spillet overhales for alle.

12. juni 2023 12:45

​(PressFire.no): Senere i år blir det påfyll for tørste «Cyberpunk 2077»-fans når «Phantom Liberty»-tilleggspakken lanseres.

Keanu Reeves kunne under helgas Xbox-sending fortelle at lanseringen blir 26. september. Reeves spiller nok en gang rollen som Johnny Silverhand, og denne gangen er også Idris Elba med som NUSA-agent Solomon.

Historien omhandler det politiske kaoset som oppstår i det New USA-presidentens romferge skytes ned over Dog Town – en ny bydel i Pacifica.

V må hjelpe til, men kan velge en mer snikete innfallsvinkel om du skulle ønske det.

Dog Town skal være digert og mer tettpakket med folk og innhold, lover CD Projekt RED, og vil inneholde egne side quests og småhistorier å oppdage.

Tilleggspakken kommer altså 26. september. Den vil bare være tilgjengelig på Xbox Series-maskinene, PS5 og PC – altså ikke Xbox One, Xbox One X, PS4 eller PS4 Pro.

Men det er ikke bare selve tilleggspakken som kommer den dagen. Utviklerne har varslet at de overhaler resten av spillet samtidig, også for de som ikke kjøper utvidelsen.

Ifølge creative director Pawel Sasko har så godt som ingen systemer forblitt urørt. Ferdighetstreet er blitt redesignet fra bunnen av, mens spillet får mulighet for skyting fra kjøretøy – eller å montere skytere på biler.

NPC-er og fiender har fått utvidet intelligensen sin litt og skal nå oppføre seg langt bedre, mens hele politisystemet er bygd på nytt – og har nå forskjellige nivåer som avgjør hvilke fiender som kommer etter deg.

Vanskelighetskurven i spillet har blitt endret, loot drops er annerledes og det er flere fiendetyper. I tillegg skal brukergrensesnittet også ha blitt pusset på.

https://www.youtube.com/watch?v=reABCMNGM3w

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3