«Cyberpunk 2077» er utsatt - nok en gang

Ikke tull.

27. oktober 2020 18:59

(PressFire.no): Utvikler CD Projekt RED har utsatt lanseringen av «Cyberpunk 2077» igjen.

Spillet skulle egentlig komme ut 19. november, men vil ikke være klart til den datoen melder selskapet.

Ny dato er nå 10. desember.

- Det er sikkert mange følelser og spørsmål i hodene deres nå, så la oss først og fremst be om forladelse, skriver CD Projekt-sjefene Adam Badowski og Marcin Iwinski.

Det skal være testingen av spillet som er problemet denne gangen, der det skal ferdigstilles ni versjoner av spillet på kryss og tvers av maskiner og plattformer.

- Vi skjønner at det kanskje virker urealistisk når noen sier at 21 dager vil ha en stor betydning for et så stort og komplekst spill, men det er virkelig sånn.

Utviklerne prøver også å kaste lys på hvorfor de gikk ut med å si at spillet var ferdig (eller «gone gold» som det heter).

- Det betyr at spillet er klart, kan fullføres og har alt innhold. Men det betyr ikke at vi slutter å arbeide på det og øke kvaliteten. Faktisk tvert imot, dette er tiden hvor mange forbedringer gjøres som så sendes ut via en «day 0»-patch.

Det blir altså 21 dager ekstra å vente. Kjipt for de av dere som hadde tatt dere fri.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3