«CS:GO»-spilleren som drapstruet motspiller har fått sparken

Fikk suspensjon av lagsjef, men spilte likevel.

20. september 2017 13:41

(PressFire.no): Det var drama i «CS:GO»-verdenen forrige helg, da Dreamhack Montreal gikk av stabelen.

Først forsov tre av spillerne i Immortals seg til hovedfinalen, som gjorde at de automatisk tapte det første kartet (og etter hvert tapte hele kampen), før det ble baluba på Twitter i etterkant.

Etter finalen vitset Counter Logic Gaming-spiller Pujan «FNS» Mehta om at spillerne til Immortal skal ha festet kvelden før, og at han var irritert over å dermed ha tapt mot bakfulle folk (Immortals møtte CLG tidligere i turneringen).

Det fikk Immortals-spiller Vito «kNg» Giuseppe til å tilte helt.

Ble suspendert

CEO i Immortals, Noah Whinston, var lite fornøyd, og ila «kNg» en intern suspensjon. Spilleren fikk streng beskjed om at han ikke fikk spille de kommende kampene for laget som straff for oppførselen.

Men det ga han blanke i.

Da online-kvalifiseringen til EPICENTER-turneringen startet i dag, skulle Immortals møte nettopp CLG til dyst. Dette fikk sannsynligvis «kNg» til å tørste etter blod, og en måte å ta «hevn» på «FNS» for vitsingen han hadde gjort.

Så istedet for å høre på sjefen, spilte likevel «kNg» kampen mot CLG, og skrøt på Twitter at han hadde lengtet etter å banke laget. Kampen endte 2-1 til Immortals.

Fått sparken

Dermed skjedde det som måtte skje. På Twitter forklarte Immortals-sjef Whinston at dette var et brudd på suspensjonen, og at ytterligere nyheter ville komme fra laget i løpet av uka.

- Retten til å representere Immortals må fortjenes, ikke gis bort gratis. Spillere som ikke opprettholder våre verdier mister den retten, skriver han.

Men «kNg» kom nyhetene i forkjøpet også der – han skriver nå at han er kastet ut av laget for godt.

- Jeg er ikke lenger en del av Immortals. Takk for all støtten jeg har fått i denne perioden. Jeg ønsket å spille kampen i dag for å hjelpe laget mitt, som spurte om hjelpen.

- Vi kan alle gjøre feil, og jeg er ikke et unntak. Siden jeg ble med i Immortal har jeg gjort mye rett og mye feil, men livet fortsetter. De som kjenner meg vet at jeg lever et lykkelig liv, selv om det ikke ser sånn ut. Jeg er rolig og har det bra, og vet at jeg kommer meg tilbake.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3