«Crysis 3» har fått dato

Spillvåren 2013 blir spektakulær.

7. desember 2012 10:34

(PressFire.no): I april kom det frem at tyske Crytek ikke bare hadde jobbet med «Crysis 2» fra 2011, men parallelt også hadde et tredje spill på produksjonsbåndet.

En diffus 2013-dato ble flagget som slippvindu, men nå har Electronic Arts og Crytek spikret en utgivelsesdato.

I anledning en sniktitt for inviterte medier kunngjorde Crytek-sjefen Cevat Yerli at «Crysis 3» havner i butikkene 22. februar 2013. Det skriver Joystiq.

Betongjungel

I det første «Crysis»-spillet foregikk handlingen på en øde øy, mens de i det andre spillet tok handlingen til midt i verdensmetropolen New York.

Det tredje spillet i serien vil kombinere elementer fra de to foregående spillene, i tillegg til at bylandskapet fra New York vil være overgrodd med jungel.

Antagonisten i spillet, Cell Corporation, har stengt hele New York inne i en nanokuppel.

Inne i domen blir du stilt overfor en ny verden som innebærer at du må ta i bruk høyteknologiske våpen og som setter dine taktiske evner på prøve, skrev EA i pressemeldingen.

Tettpakket spillvår

Spillet skal ha syv områder med sitt eget særpreg og vil gjøre deg til jegeren, i stedet for byttet. Noe som underbygges av buen som har vært sentral i promoteringen av spillet.

Du tar igjen rollen som Prophet fra de foregående spillene.

Våren 2013 har nå en uvanlig mengde storspill for lansering: «Dead Space 3» slippes 7. februar, «BioShock Infinite» 27. februar, «SimCity» 7. mars, «Metal Gear Rising: Revengeance» 21. februar, «Tomb Raider» 5. mars, «God of War: Ascension» 13. mars, «Gears of War: Judgement» 19. mars og «Grand Theft Auto V» slippes i løpet av våren.

«Crysis 3» slippes til PS3, Xbox 360 og pc 22. februar.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3