«Crysis 2» i 3D

Det neste Crysis introduserer deg for romvesener i tre dimensjoner.

15. juni 2010 00:22

Crytek, utviklerne bak Crysis-spillene, er kjent for teknisk innovasjon til spillene sine. Dette er heller ikke et unntak når de nå gjør seg klar til å slippe «Crysis 2» denne høsten. Utgiveren Electronic Arts bekrefter på E3 og i en pressemelding at oppfølgeren til spillet som opprinnelig ble sluppet i 2007 også vil støtte 3D-grafikk.

Dette blir det første store spillet som drar full nytte av stereoskopisk 3D, påpeker EA. Selv om det bare er Sony og PlayStation 3 som har et uttalt mål om å satse på 3D-spilling, vil «Crysis 2» kunne nytes i 3D på alle tre plattformene denne julen, sa Crytek under EAs pressekonferanse, samtidig som de i salen ble bedt om å ta frem 3D-brillene for en ny trailer.

- Hos Crytek prøver vi alltid å legge tekno-lista høyere. Nå som 3D-revolusjonen feier over film- og TV-bransjen, er vi begeistret over å lage «Crysis 2» i 3D, og gjøre det til det første store actionspillet som blir tilgjengelig i stereoskopisk 3D, sier Cevat Yerli, CEO og President hos Crytek.

- 3D-opplevelsen representerer et kvantesprang innen interaktiv underholdning. Med den samme historien og den intense spillopplevelsen som i 2D-versjonen, gir 3D-versjonen enda en intensitetsdimensjon og suger deg inn i spillet, fortsetter han.

Handlingen i «Crysis 2» er lagt til et New York under angrep fra en skremmende, utenomjordisk rase. Ikke bare har de noen livsfarlige våpen men de har eksepsjonelt bra sanseapparat – noe som fører til at du alltid sitter med følelsen av å være jaktet mens du spiller.

Igjen blir Nanodrakten din og dine egne overlevelsesevner helt avgjørende for om du kan klare å redde New York. Og deg selv.

«Crysis 2» utvikles for PlayStation 3, Xbox 360 og PC. Spillet skal være ute før jul.

E3-traileren til «Crysis 2»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3