«Crysis 2» annonsert

Det andre spillet i en planlagt triologi er annonsert, og denne gang er det ikke bare PC-eiere som får nyte førstepersonskyteren.

1. juni 2009 16:56

Kritikerroste «Crysis» fra 2007 har solgt 1,5 millioner kopier i følge EA. «Crysis 2» er andre del i en planlagt triologi og er ventet på PC, PS3 og Xbox 360. Ingen slippdato er så langt nevnt.

- Utviklingen av Crysis 2 markerer en milepæl for vårt studio. Dette er ikke bare det neste spillet i Crysis-franchisen, det er den første tittelen som vi utvikler til konsoller og det første bygd på CryENGINE3, uttaler Cevat Yerli, president i Crytek.

Les også: CryENGINE-demonstrasjon blåste tøflene av GDC.

Etter utgivelsen av «Crysis» til PC i november 2007, kom tilskuddet «Crysis Warhead» året etter – et spill som ikke kan kalles en oppfølger, mer en utvidelse av det første der du får gjenoppleve historien fra det første men fra andre synspunkt.

«Crysis», «Crysis Warhead» og multiplayerutvidelsen «Crysis Wars» ble sluppet i én pakke i mai i år.

«Crysis 2» annonseres bare timer før E3 sparker i gang. Vi forventer mer informasjon om spillet når E3 nå sparkes i gang. PressFire kommer tilbake med mye mer stoff fra spillmessen i Los Angeles de neste dagene.

Se demonstrasjonsvideoen av CryENGINE3 som ble vist under GDC:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3