- «Crash Bandicoot N. Sane Trilogy»-folka jobber med «Diablo 2»-remaster

Angivelig planlagt for 2020.

11. mai 2020 12:26

(PressFire.no): Ryktene om et oppusset «Diablo 2» har gått i lang tid og flere som jobbet på det originale spillet har også belyst utfordringene med å gjennomføre det.

Nå hevder nye anonyme kilder overfor franske actuagaming.net at de vet hvem som jobber med spillet – i tillegg til når vi kan forvente en utgivelse.

Det skal være Vicarious Visions som har fått i oppgave å pusse opp klassikeren – studioet som sto bak oppussingen av «Crash Bandicoot»-spillene.

Som nettsidene påpeker jobbet studioet også med å få «Destiny 2» opp på flere plattformer – mer spesifikt pc-versjonen.

Ifølge kildene skal den oppjazza versjonen av «Diablo 2» være planlagt for slutten av 2020, men som siden påpeker kan pandemien forårsake forsinkelser.

Fiaskoen rundt «Warcraft III: Forged» skal også ha gjort Blizzard mer oppmerksomme på hvordan de ordlegger seg rundt reutgivelser av gamle klassikere.

Det hører også med til historien at Blizzard kunngjorde «Diablo IV» under Blizzcon i november 2019 - i tillegg kommer mobilspillet «Diablo Immortalt».

Vi påpeker gjerne at Blizzard ikke har annonsert oppussing av «Diablo 2», så anbefalte mengder salt er nødvendig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3