«Crash Bandicoot 4» på vei til Switch, PS5 og Xbox Series X/S og pc

Pc-versjonen litt seinere.

10. februar 2021 12:41

(PressFire.no): I oktober kom oppfølgeren til «Crash Bandicoot N. Sane»-trilogien – det åttende i serien, men det fjerde spillet i det originale utgangspunktet.

Spillet ble en suksess og selv vår anmelder måtte berømme spillet for kvaliteter og trillet terningkast 4.

Den gangen kom spillet kun til PlayStation 4 og Xbox One, men nå skjer det noe…

I en annonsering forteller de at spillet nå også kommer til Switch, PlayStaiton 5 og Xbox Series X/S 12. mars. De kan også avsløre at spillet kommer til pc via Battle.net senere i år.

Videre heter det at spillet blant annet får 4K-oppløsning med 60 bilder i sekundet – i tillegg til forbedret lastetid på de nye konsollene.

De som allerede har kjøpt spillet vil også få oppgradering til de nye konsollene med på kjøpet – i tillegg til muligheten å flytte med lagringen.

Activision trekker også spesielt frem den nye DualSense-kontrolleren som rosinen i pølsa for de som vil spille på PS5. Ifølge pressemeldingen vil man kunne kjenne kraften til Neo Cortex og grepet til Tawnas gripekrok gjennom de adaptive skulderknappene.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3