«Crackdown» nå på Games on Demand

Sandkasseskyteren ligger nå i menyen for digital nedlasting på Xbox 360.

1. desember 2009 18:38

2007-spillet «Crackdown» er nå på plass i Games on Demand-menyen på Xbox 360. Prisen er 299 kroner.

Filen er på 6 GB og kan legges i nedlastingskø fra Xbox-nettsiden om du kjenner det rykker og napper i hele kroppen.

Har du lang vei til en spillbutikk, kjenner gikta reduserer deg til passiv sofasitting eller rett og slett syns det er praktisk å handle spill på denne måten, har du dermed muligheten til å spille deg opp før oppfølgeren slippes en gang til neste år.

MØRKERE OPPFØLGER I 2010

«Crackdown 2» er for tiden under utvikling hos Ruffian Games, Dundee-studioet som ble opprettet av Microsoft for å lage nettopp dette spillet.

Utviklerne som lagde det første spillet var ikke særlig fornøyd med den avgjørelsen, noe sjefen i Realtime Worlds, Dave Jones, uttrykte i et intervju tidligere i år.

Realtime Worlds har vært opptatt med sitt «APB», ventet i 2010.

Les også: EA skal gi ut «APB».
Se også: Skjermbilder fra «APB».

De første forhåndsvisningene av oppfølgeren har gitt spillverdenen en pekepinn på hva Ruffian har tenkt å eksponere oss for til neste år.

Det blir definitivt mørkere, monstre er nå på plass og bedre grafikk er forespeilet oss.

Flere detaljer om «Crackdown 2» finner du her.

Er du en kreativ sjel? Ikke glem at det fortsatt er noen dager igjen av konkurransen som utvikleren annonserte for noen dager siden. For å gi spillbyen Pacific City en troverdig, nedslitt ramme inviterer Ruffian til innsendte bidrag i form av graffiti, tegninger og gatekunst. (Svarfrist er 9. desember).

Finn ut hvordan du kan bidra og ha en sjanse til å ende opp i rulleteksten til spillet her.

Det første «Crackdown» var på lansering mest interessant for «Halo 3»-fans, i og med at spillet inneholdt en kode til testing av onlinebetaen. Men raskt fant flere frem til kvalitetene i dette spillet, som senere har blitt en kulttittel til Xbox 360 og runde 1,5 millioner solgte kopier i løpet av 2007 i følge dette Gamasutra-intervjuet med Realtime Worlds Phil Wilson.

Dette sandkassespillet byr på uforbeholden feelgoodsteming, åpen-verden-setting i beste GTA-stil og en enorm frihet. Du kan fokusere på å samle orbs på tak, få bedret egenskapene til spillfiguren din eller holde deg til oppdragene og jakte ned bandemedlemmer i Pacific City. Alt mens du finner ut at du etter hvert blir mer og mer lik en superpurk med sjumilsstøvler.

Se også: Skjermbilder fra «Crackdown».
Se også: Skjermbilder fra «Crackdown 2».

«Crackdown 2» slippes eksklusivt til Xbox 360 en gang i 2010.

Se trailer fra «Crackdown»:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3