«Crackdown 2»-demo ute nå

Demoen som legges ut på Xbox LIVE Marketplace i dag, lar deg tjuvstarte sankingen av achievements.

21. juni 2010 12:13

«Crackdown 2»-demoen er tilgjengelig for nedlasting på Xbox LIVE Marketplace allerede i dag. Spillet, som ikke kommer i butikkene før 9. juli, kan dermed testes omtrent to og en halv uke før lansering.

Demoen er litt over en gigabyte stor, og lar deg teste ut samarbeidsmodusen med inntil fire spillere. I tillegg kan du begynne sankingen av achievements allerede i denne prøvesmaken på «Crackdown 2». Dine prestasjoner i demoen blir nemlig overført til ekte achievements når du spiller fullversjonen.

I oppfølgeren til 2007-sandkassespillet, utsettes vi for nye farer. For i tillegg til vanlige kriminelle må du også måle krefter med såkalte Freaks som kommer snikende fra smug etter at nattemørket faller på.

En viktig del av Crackdown-spillene er det å sanke stadig bedre egenskaper, fordelt mellom bilkjøring, styrke, nærkamp, skyting og din omgang med eksplosiver. Og det kjennes det riktig så godt å oppdage noen av dine superheltegenskaper vokse frem.

Dette kan du forøvrig se i praksis i den nesten ti minutter lange videoen som du finner nederst i denne saken.ET MØRKERE PACIFIC CITY

Ruffian Games, et nytt studio som ble opprettet av Microsoft i Dundee for å sette fart på utviklingen av en Crackdow-oppfølger, består av flere som jobbet med det første spillet. Blant dem James Cope, produsent for «Crackdown 2».

I et intervju vi gjorde med utvikleren før jul, fortalte Cope at spillbyen Pacific City har blitt nedslitt siden forrige gang – ikke minst takket være bidrag fra publikum som før jul ble invitert til å lage graffiti som ble innlemmet i selve spillet.

Bidragene fra denne konkurransen var av varierende kvalitet, innrømmet Cope overfor PressFire.

- Ett av hovedmålene med «Crackdown 2» var å gjenskape byen på en troverdig måte. Du kan faktisk se fysiske bevis på hva som har skjedd fra det første til det andre spillet: Mislykkede forsøk på å fange Freaks, slagmark, opphør av infrastruktur og øde landskap. Responsen på konkurransen var briljant.

- Mange av bidragene var veldig gode, noen har vært kilde til fornøyelse også, fortalte James Cope i intervjuet med PressFire.


«Crackdown 2» slippes eksklusivt til Xbox 360 den 9. juli. Allerede i dag kan du laste ned demoen.

Her kan du se nesten ti minutter gameplay fra «Crackdown 2»-demoen:


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3