Conan lager nytt Funcom-spill

1. april 2019 02:56
Funcom-aksjen økte dramatisk mandag morgen.

(PressFire.no): Den barbariske krigsherren Conan har annonsert at han skal lage et Funcom-spill, det melder han i en pressemelding mandag morgen.

Spillet skal være et massivt flespiller action-adventure-RPG med opptil 76 spillere per server, og ha en co-op historiedel som lanseres bitvis i åtte DLC-pakker. Oppdragene følger kronologisk historikken til det norske spillselskapet siden oppstarten i 1993, og vil inkludere raids mot hovedkontoret og outsourcings-selskaper verden over.

Du skal kunne innta rollen som flere ansatte i selskapet, og skal ta rotta på andre spillselskaper i Oslo-distriktet.

- En av klassene du kan velge lar deg innta rollen som finansansvarlig, som er langt mer effektive på å slå tilbake bokettersyn og Økokrim, sier Conan.

I en uttalelse stiller Arnold Schwarzenegger, som portretterte Conan i flere dokumentarfilmer på åttitallet, seg bak utviklingen av spillet. Han skal etter det PressFire har hørt også være aktuell for en stemmerolle i spillet.

Annonseringen av spillet fikk Funcom-aksjen til å hoppe 0,2 prosent på Oslo Børs i morgentimene. Det resulterte i et kjøpsjag av de sjeldne, en rekke poster på norske investorfora og minst fire Dagens Næringslivs-artikler.

Planlagt lansering er 31. september 2020 til pc, PlayStation 4 og Xbox 360.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3