«Conan Exiles» utsatt

28. juni 2016 11:48

(PressFire.no): Det var i januar at norske Funcom kunngjorde et nytt spill i «Conan»-universet de har døpt «Conan Exiles» - et slags overlevelsesspill hvor du må bygge og jakte for å overleve i det noe ugjestmilde miljøet.

For bare noen uker siden avduket også Funcom hvordan spillet faktisk ser ut med den første videoen fra spillet, i tillegg til at de kunngjorde en plan om såkalt early access av spillet i september.

Tok en revurdering etter tilbakemeldinger

Det var for noen uker siden, men allerede nå kommer beskjeden om at den opprinnelige planen ble for voldsomt.

I et innlegg forklarer regissøren på spillet, Joel Bylos, at de har revurdert september-datoen etter at de gikk gjennom tilbakemeldinger fra spillerne og sett på produksjonsoppgavene.

- Vi har innsett at vi ønsker å bruke litt mer tid på å realisere visjonen vår for Hyboria før vi slipper det, heter det i innlegget.

Fikk hard medfart av brukerne

Funcom hadde alliert seg med underholdningssiden IGN for avdukingen av den første videoen som viste hvordan en tidlig versjon av spillet faktisk ser ut. Reaksjonene var nok ikke helt slik Funcom håpte på og den fikk hard medfart av brukerne i kommentarfeltet.

Den nye planen skal nå være et slippe en tidlig utgave av «Conan Exiles» i løpet av januar 2017.

Funcom har slitt økonomisk de senere årene, men kunne i mai fortelle at de har sikret over 50 millioner kroner fra en investor. I tillegg reduserte de gjelden med over 63 millioner kroner gjennom en gjeldsemisjon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3