«Commandos»-serien gjenoppstår

Tysk utgiver har kjøpt serien - skal både lage nye spill og pusse opp de gamle.

13. juli 2018 17:36

(PressFire.no): Den tyske spillutgiveren Kalypso Media Group har kjøpt alle spillseriene til Pyro Studios, det melder selskapet på hjemmesidene sine.

Det inkluderer serier som «Imperial Glory» og «Praetorians», men den mest kjente av disse er nok strategispillene «Commandos»-serien.

Oppkjøpet betyr at Kalypso nå eier både rettighetene til å lage nye spill, i tillegg til rettighetene til de fire tidligere spillene i serien.

Det virker nå som planen er å både utvikle nye spill og å pusse opp de gamle, skal vi tro ordlyden i pressemeldingen, der både representanter fra Pyro og Kalypso sier dette vil være en bra ting for «videreføringen av produktene».

- Vi har stor respekt for det Pyro har utrettet og lagd gjennom historien til studioet. Derfor ser vi det som vårt ansvar å gjenopplive og videreutvikle disse høyt elskede spillene, skriver Kalypso-grunnlegger Simon Hellwig.

- Dette betyr utvikling av helt nye spill, men også omfattende tilpassninger av eksisterende spill for moderne teknologi og plattformer.

Utgiverne sier de nå leter etter potensielle utviklere som kan gjøre dette. Det forrige spillet i «Commandos»-serien var «Commandos: Strike Force», som ble lansert til pc for 12 år siden.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3