«Command & Conquer»-remasterpakken har fått dato

10. mars 2020 19:08

(PressFire.no): Utviklerne hos Petroglyph Games og Lemon Sky Studios har den siste tiden jobbet med å pusse opp klassikerne «Command & Conquer» og «Command & Conquer: Red Alert».

Nå begynner det hele å bli ferdig, for i dag har de avslørt lanseringsdatoen for hele greia, som blir 5. juni på Steam og Origin.

Spillene, sammen med tre tilleggspakker, lanseres i én samlepakke kalt «Command & Conquer Remastered Collection», og inneholder en rekke forberinger.

Spillene støtter nå opp til 4k oppløsning, og utviklerne har lagd alle modeller og sprites på nytt.

Andre endringer inkluderer muligheten til å hoppe mellom gammel og ny grafikk når som helst, og en oppdatert side bar som er der du lager nye bygninger eller units. Alt av menyer er også lagt på nytt.

Flerspilleren har også blitt overhalt, med et eget rankingsystem og leaderboards. Musikken har blitt remastered av originalkomponist Frank Klepacki – og inkluderer nå også en rekke spor som ble skrapet til originalutgivelsen, i tillegg til 20 helt nye låter spilt inn av Klepacki og bandet hans, The Tiberian Sons.

Utviklerne går gjennom alt dette i en finfin video, som også viser at spillene kommer med Behind The Scenes-videoer:

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3