«Command & Conquer 4» annonsert

EA tjuvstartet kunngjøringen av det neste Command & Conquer i går. Nå er det fjerde spillet i serien endelig offentliggjort.

9. juli 2009 19:14

Onsdag glapp det litt i oppbygningen til denne annonseringen. Nettsiden som inneholdt presseskrivet og budskapet om det nye spillet, ble hintet om i en Twitter-tråd fra den britiske grenen av EA, som tydeligvis ikke hadde sjekket internmemoet.

Twitter-kontoen som inneholdt nyhetene ble raskt fjernet.

I mellomtiden hadde selvsagt noen, i dette tilfellet spillnettstedet Joystiq, foreviget innholdet og ryktene spredte seg som ild i tørt gress.

I dag kom nyhetene fra offisielt hold, temmelig identisk med det som ble servert i går: EA Los Angeles jobber med spillet, og det kommer ut på PC til neste år.

FLERE DETALJER 23. JULI

Det vi så langt vet er at dette vil bli det siste avsnittet i serien som sentrerer rundt Tiberium-konflikten, og at spillet finner sted i 2062, like etter hendelsesforløpet i forgjengeren «Command & Conquer 3: Tiberium Wars», som kom ut i mars 2007.

Lederen for NOD, Kane, og GDI-fraksjonen starter tilsynelatende med å mekle om en fredsavtale – men ting er ofte ikke så enkelt.

Kanskje har noen av partene andre motiver?

Les også: Anmeldelsen av søsterspillet, «Command & Conquer: Red Alert 3».

Som bakteppe er en trussel om at planeten blir et ugjestmildt sted å skulle bo på i løpet av kort tid, alt på grunn av tiberium-metallets spredning.

Det vil bli inkludert co-op og en 5-mot 5-modus i multiplayer som fokuserer på å lage en ny, sosial sanntidsstrategiopplevelse, står det i pressemeldingen.

Som en ekstra gulrot for fansen, lover EA at det nye spillet både vil avsløre Kanes langvarige motiver og sette et punktum for striden etter 15 år og 30 millioner solgte spill i denne serien.

Spillet skal lanseres på PC i 2010, og den første traileren med flere avsløringer blir sluppet 23. juli.

Se den dramatiske annonseringen fra spillets hjemmeside.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3