«Colin McRae: DiRT 2» annonsert

Rallyråtassen fra i fjor får oppfølger.

20. november 2008 20:53

«Colin McRae: DiRT» var et av fjorårets kritikerroste bilspill, og det er dermed med høy puls vi mottar informasjonen om at det kommer en oppfølger. Det var et flott spill, og den barske spillmotoren ble også brukt i «Race Driver: GRID».

Det blir en oppjazza versjon av spillmotoren EGO som brukes i oppfølgeren, som visstnok også skal inneholde en mer omfattende online-modus.

Gavin Raeburn hadde dette å si om oppfølgeren:

- Colin McRae var veldig opptatt av hastigheten og spenningen i rally. Senere fikk han også vist showmannen i seg gjennom arrangementer som X-games, Dakar Rally og Race of Champions. Han kunne gjøre ting med en bil ingen andre ville, og det er derfor vi introduserer nye events på den ekstreme kanten av rally og motorsport. Det blir en stor hyllest til en fantastisk utøver.Så der har vi det folkens, en oppfølger til «DiRT». Spillet er ventet til høsten på PC, DS, PSP, Xbox 360, PS3 og Wii.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3