Codemasters med nytt skytespill

Avslører snart «skytespillet alle spurte etter».

16. februar 2010 12:12

Codemasters har nå bekreftet overfor CVG.com at de jobber med et helt nytt skytespill.

De bekrefter også at det er flere av hjernene bak Criterions «Black» som står bak dette spillet, men det er flere veteraner involvert samtidig som de også søker etter flere folk

- Med Stuart Black bak visjonen for vår nye IP i produksjon, bruk av EGO og nøkkelpersoner i et svært talentfullt team, vil vårt studio i Guildford ha stort potensial for å utvikle talent basert i regionen som vil arbeide i et voksende studio og jobbe på originale titler, sa Codemasters-sjef Gavin Cheshire til CVG.com.

EGO er utviklingsplattformen til Codemasters som også ble brukt i «Colin McRae: DIRT» og «Race Driver GRID»., så det er naturlig å anta at denne spillmotoren også vil bli brukt i utviklingen av det nye skytespillet.

I tillegg har Official Xbox Magazine i England avslørt at det neste nummeret kommer til å ha en «eksklusiv avsløring av skytespillet alle spurte etter…».

Stuart Black har også fått med seg Tom Gillo som var involvert i EyeToy hos Sony Computer Entertainment London og Andrew Wilson fra Blackrock og som har jobbet med «Split/Secon» for Disney.

Det er Criterion/EA som eier rettighetene til «Black», så det er ganske usannsynlig at det er snakk om en direkte oppfølger, men kanskje det er den åndelige oppfølgeren?

«Black» ble utviklet hos Burnout-studioet Criterion til PS2 og Xbox og kom ut i 2006.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3