«Civilization VI» får sin første store tilleggspakke

«Rise & Fall» kommer i februar.

29. november 2017 11:07

(PressFire.no): «Civilization VI» får nå sin første store tilleggspakke, kalt «Civilization VI: Rise & Fall».

Tidligere har spillet blitt oppdatert med nye land, men det er altså snakk om en diger utvidelse denne gangen.

Den store nyheten er at Firaxis legger til spesifikke æraer. Sivilisasjonen din kan nå ende opp i en mørk eller lysende periode, med medfølgende dårlige og gode hendelser – og muligheten for nye strategier.

Utviklerne hinter om at det hele vil utspille seg litt som en historie (med en start og en slutt), uten at de utdyper det noe særlig mer.

Rent konkret vil en sivilisasjon i en mørkeperiode være mindre lojal mot deg, noe som betyr at byer kan bryte ut og bli selvstendige (eller gå over til motstandere). Du vil også ha en større sjanse for å få både en lys peride senere, eller en enda bedre «Heroic Era».

I disse blir folket ditt gladere, mer lojale, og vil gi deg bonuser både her og der.

Spillet får også endringer i måten du blir alliert med andre land og hvordan guvenører fungerer (altså hvordan de styrer byer på dine vegne), og utviklerne har også lagt til egne quests som går på nødshendelser.

Disse nødshendelsene kan være at en spiller har kommet mye lengre enn alle andre, og bruker atomvåpen. Da får alle de andre spillerne mulighet til å «melde seg på» denne questen, som kan være å sammen gjøre noe med den nye trusselen – uavhengig av status seg i mellom frem til da.

I tillegg til dette vil den nye utvidelsespakken få ni nye ledere og åtte nye land å boltre seg med. Du kan lese mer om utvidelsen på bloggen til Firaxis.

«Rise & Fall» kommer ut 8. februar neste år.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3