«Chivalry 2» lar deg banke folk med kyllinger og sitere Shakespear

Kommer neste år - sjekk ut den første traileren her.

10. juni 2019 20:10

(PressFire.no): Utvikler Tom Banner Studios og Tripwire Interactive har under årets PC Gaming Show på E3 avslørt en oppfølger til «Chivalry: Medieval Warfare», ganske enkelt kalt «Chivalry II».

Spillbarhetsmessig ser det ganske likt originalen fra traileren å dømme, men denne gangen er det også hester med i miksen, noe som betyr at du kan ri inn i kamp.

- Vi skal la folk spille ikoniske ting fra den tidsperioden, lover utviklerne fra scenen.

Utviklerne sier de har totaloverhalt slåssesystemet i spillet slik at det skal være både mer tyngde i slagene og bedre flyt mellom forskjellige angrep. Det skal ikke være «trykk på en knapp og se en animasjon spille av», skal vi tro presentasjonen.

Det er også overraskende mye humor i spillet, ifølge utviklerne, og spillerne har respondert bra til det.

- Halvparten av de som spiller, gjør det i fylla. Vi elsker det. Vi tar mye inspirasjon fra Monty Python, så vi har mye over the top stemmeskuespill og situasjoner.

Du skal derfor kunne banke opp folk med en kylling samtidig som du siterer Shakespear. Spillet kommer tidlig 2020, og først til Epic Game Store.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3