«Chernobyl»-skaper lager tv-serie av «The Last of Us» med Naughty Dog

5. mars 2020 20:26

(PressFire.no): Det er The Hollywood Reporter og Naughty Dog som nå avslører at de jobber med en tv-serie basert på «The Last of Us»-serien.

De kan også avsløre at det er «Chernobyl»-skaperen Craig Mazin som skal lede produksjonen for HBO.

Det skjer imidlertid ikke uten innflytelse direkte fra kilden – «The Last of Us»-regissøren Neil Druckman blir ikke bare medprodusent, men vil også være med å skrive serien sammen med Mazin.

Også Naughty Dog-sjefen Evan Wells vil ha en såkalt executive producer-rolle.

Serien blir den første tv-serien fra PlayStation Production - selskapet som skal fokusere på film og tv basert på spillserier fra PlayStation. De produserer også «Uncharted»-filmen (som har blitt utsatt en milliard ganger nå) og en serie basert på «Twisted Metal».

I kunngjøringen skryter Mazin av Druckman som historieforteller.

- Neil Druckman er uten tvil den beste historiefortelleren innen dataspill, og «The Last of Us» er han magnum opus, sier han og avslører at det har vært en drøm å få jobbe med ham.

Druckman skryter videre av hvordan «Chernobyl» er et intenst emosjonelt mesterverk, og at han ikke kunne tenke seg en bedre partner.

Serien vil være basert på historien i det første spillet, men det er ikke utelukket at en fortsettelse kan ta for seg den kommende oppfølgeren som kommer 29. mai.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3