Cerebral parese-syke Peter sleit med å bruke PS4-kontrolleren

PlayStation-ansatt brukte fritiden på å bygge en spesiallaget kontroller til ham.

4. april 2016 08:46

(PressFire.no): Amerikanske Peter Byrne elsker dataspill, men lider av muskel-sykdommen cerebral parese – noe som noen ganger skaper problemer når han spiller med PlayStation 4-kontrolleren.

Det er den trykkfølsomme platen i midten av kontrolleren som er kilden til utfordringene Byrne får med å bruke den – han kommer stadig vekk borti den og spillet pauser for å ta ham inn i en kart-meny eller andre funksjoner.

I frustrasjon skreiv Byrne en e-spost og forklarte situasjonen sin til brukerstøtteavdelingen hos PlayStation.

Plutselig kom det en pakke

Og så - noen dager senere kom det en pakke på døren som inneholdt en ny og modifisert PlayStation 4-kontroller sammen med et brev.

I brevet forklarer Nawabi at han brukte over ti timer og plukket fra hverandre tre kontrollere for å lage en spesiallaget kontroller spesifikt for Brynes behov.

Den nye kontrolleren har deaktivert den trykkfølsomme platen på forsiden og flyttet funksjonen til en ny knapp på den høyre siden.

Videre skriver Nawabi at han gjerne vil ha tilbakemelding på kontrolleren og om han heller ville foretrukket knappen et annet sted.

- E-posten du sendte traff meg. Jeg er ikke sikker på hvordan du fikk tilgang på e-posten vår, men jeg er glad jeg kunne hjelpe.

etyr veldig mye for meg

- Det b

Historien til Byrne går nå ikke bare runden i sosiale medier, men han fikk også besøk av News 12 New Jersey som ville ha historien.

- Mr. Nawabi brydde seg virkelig om situasjonen min og brukte sin egen fritid for å forbedre oppelvelsen min. Jeg kan ærlig talt ikke få takket ham nok for hva han gjorde for meg. Takk skal du ha Mr. Nawabi, det betyr veldig mye for meg, skriver Byrne på Facebook-siden sin.

I ettertid skal Nawabi ha sendt ham nok en kontroller – i tilfelle den første går i stykker.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3