- CD Projekt Red vil vise «Cyberpunk 2077» på E3

16. januar 2018 12:24

(PressFire.no): Det begynner å bli noen år siden «The Witcher»-skaperne avslørte at de jobber med et nytt rollespill basert på penn-og-papir-rollespillet «Cyberpunk».

Det var i januar 2013 at de kunngjorde spillet, men har vært relativt tyst om å detaljer siden. De har imidlertid insistert på at det fremdeles er i utvikling, og brukt store ord på å beskrive hvor ambisiøst det er.

Og nylig dukket det plutselig også opp en melding på den offisielle Twitter-kontoen til spillet, som har ligget brakk i fire år. Riktignok var meldingen kun «*beep*», men det kan tyde på at de nå er i ferd med å lette på sløret.

Ifølge GRYOnline, som er en av de største spillsidene i hjemlandet Polen, så har de hørt fra to separate kilder at CD Projekt Red har planer om å vise fram spillet under E3 i sommer.

Kildene hevder at spillet vil vises fram på en av de store pressekonferansene, hvor Microsoft er den heteste kandidaten. CD Projekt Red og Microsoft har tidligere hatt tett samarbeid.

De hevder også at spille vil være spillbart bak lukkede dører.

E3 blir i år holdt mellom 12. og 14. juni, hvor pressekonferansene typisk blir holdt søndagen, mandagen og tirsdagen før dørene åpner på messa. 

Vi markerer livstegnet rundt spillet med traileren som kom i 2013.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3