CD Projekt Red kjøper canadisk «Dying Light»-studio

Og reorganiserer selskapet for å kunne håndtere mer.

30. mars 2021 18:50

(PressFire.no): Det polske «Cyberpunk 2077»-studioet sikrer seg mer kompetanse og kapasitet når de nå kjøper canadiske Digital Scapes.

Studioet har allerede hjulpet CD Projekt Red med utviklingen av «Cyberpunk 2077» i tre år, men var også med på å lage «Dying Light» sin zombie-modus.

Nå vil de gå inn i det som blir CD Projekt Red Vancouver og vil ikke bare være med å utvikle prosjektene, men også å finpusse teknologiene. Det ifølge teknologisjefen Paweł Zawodny.

Sjefen for Vancouver-studioet Marcin Chudy mener dette blir en kjempefin mulighet for canadiere til å få jobbe med CD Projekt Red sine merkevarer, og for det polske spillselskapet til å få tilgang på all kompetansen i Canada.

CD Projekt Red er i full gang med å fikse «Cyberpunk 2077» etter en katastrofal lansering i desember 2020. En stor oppdatering som teller versjon 1.2 ble sluppet i dag.

Samtidig varsler ledelsen nå en endring i organisasjonen for å kunne håndtere flere spill på én gang - noe som vil skje med utvidelse i egne rekker og outsourcing.

Det kommer frem i en strategioppdatering fra ledelsen.

Ifølge sjefen kommer det som et ønske for å bli en bedre spillutvikler i tillegg til å bli en bedre arbeidsplass. Studioet har fått kritikk for å ha drevet rovdrift på ansatte inn mot ferdigstillingen av «Cyberpunk 2077».

Samtidig ønsker de annen tilnærming til markedsføring og pr - det etter å ha lært av lanseringen til «Cyberpunk 2077». I fremtiden vil de vise spillene tettere mot lanseringen.


Deprecated: preg_match(): Passing null to parameter #2 ($subject) of type string is deprecated in /var/www/production/pf23/artikkel.php on line 401
Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3