CD Projekt Red har startet forhandlinger med investorer

Saksøkte etter villedende informasjon før lanseringen av «Cyberpunk 2077».

9. desember 2021 15:02

(PressFire.no): De fleste har fått med seg at lanseringen av «Cyberpunk 2077» ikke gikk som CD Projekt Red hadde håpet.

Spillet var fullt av mangler og feil og kjørte spesielt dårlig på spillkonsollene, noe som blant annet resulterte i at Sony trakk spillet fra sin PlayStation Store. Det skulle gå et halvår før det havnet på den digitale butikken igjen.

Den katastrofale lanseringen resulterte også i en kjempesmell på børsen og finanstilsyn i Polen starte kjapt en etterforskning og enkelte investorer valgte å saksøke. Dagens aksjepris er under halvparten av det den var på toppen før lansering.

Nå dukker det opp amerikanske rettsdokumenter som avslører at den polske spillgiganten er i forhandlinger med investorer for et forlik, det melder blant annet VGC.com.

Der heter det at prosessen er midlertidig stoppet etter at partene har gått inn i forhandlinger om et forlik.

Om partene blir enige så frafaller søksmålet før det når retten.

CD Projekt Red jobber konstant på spillet, men utsatte nylig PS5 og Xbox Series S/X-versjonen av spillet til neste år. De jobber også med den første utvidelsen til spillet, men den er foreløpig ikke avslørt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3