CD Projekt bekrefter at de skal på musejakt i «The Witcher 3»

Den nye oppussingen av spillet inkluderer «utilsiktede» vaginaer.

13. februar 2023 17:11

​(PressFire.no): Da den nyeste oppussingen av «The Witcher 3», som oppgraderte spillet til dagens konsollgenerasjon, kom ut for et par måneder siden så inkluderte dette tydeligvis litt mer enn utviklerne ville.

Spillets Bruxa-vampyrer, fiender som tar formen til nakne damer, hadde i tidligere versjoner et mer «Barbie»-aktig underliv av den glatte og sømløse typen.

Men fordi internett er slik internett er, så kom det raskt en modifisering fra fansen som gjorde Bruxa-ene mer velutstyrt, med detaljerte (og usannsynlig velfriserte) vaginaer.​

Og da «The Witcher 3» skulle få en offisiell oppussing, så inkluderte utviklerne en rekke fanlagde modifikasjoner – inkludert svært detaljerte teksturer og modeller. Det som måtte skje, skjedde: Noen tok med de oppgraderte Bruxa-dåsene.

En bruker på Reddit har lagt ut bilde, om du vil se.

Men nå sier altså CD Projekt RED at spillerne ikke tåler å se så detaljerte slufser, og skal fjerne de i en oppdatering.

Aww.

– «Next-gen»-versjonen av spillet inneholder flere modifiseringer ikke skapt av CD Projekt RED. Å slå sammen alt var en kompleks prosess og teksturene det er snakk om var et utilsiktet resultat som er med i utgivelsen, skriver utviklerne i en uttalelse til Kotaku.

– Dette er noe vi jobber med å gjøre noe med.

Som jo høres litt tøysete ut, ettersom spillet allerede har 18 års aldersgrense og advarsler om nakenhet. Og vi får jo se litt man-ass fra Geralt i spillet også, selv om han gjemmer Desert Eagle-en bak noen skitne truser i spillets sex-scener.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3