CCP annonserer «Dust 514»

«Eve Online» kobles sammen med ambisisøt FPS på konsoller.

18. august 2009 13:50

I en overraskende annonsering avslørte CCP-sjef Hilmar Petursson «Dust 514» under GamesCom som går av stabelen i Köln denne uken.

Spillet er noe så sjeldent som et strategisk MMOFPS, og skal ut på konsoller.

Her finner du alle sakene våre fra GamesCom.

AMBISISØST FRA ISLANDSK UTVIKLER

Det som kanskje gjør det ekstra spennende er at konsollspillet skal kobles på det eksisterende MMOet «Eve Online», som lever i beste velgående på PC.

I traileren som ble vist, rapporteres det om imponerende grafikk av en romstasjon og flott fps-gameplay.

Ifølge Petursson er «Dust 514» et resultat av at «de lette hardt etter hva de ville gjøre på konsoller», og han mener det er «deres måte å lage MMO på konsoller».

Ifølge det islandske selskapet, har «Eve Online» 300.000 faste abonnenter, noe som må sies å være imponerende siden spillet ble sluppet tilbake i 2003.

STOR FRIHET

«Eve Online» er et svært ambisisøst MMO, hvor hele spillet blir bestemt ut ifra spillerne selv.

Se flere skjermbilder fra «Eve Online» her.

Hele spillet styres av et økonomisk økosystem. Det har ofte blitt sammenlignet med David Brabens’ legendariske, og revolusjonerende «Elite».

Også i «Eve Online» tar du kontroll over ditt eget romskip, og har muligheten til å gjøre så å si hva du vil i et enormt univers.

I «Eve Online» skal nå spillere kunne finansiere leiesoldater og gi dem oppdrag i «Dust 514», og når spillet lanseres vil kartet være påvirket av krigføring i «Eve Online».

«Dust 514» utvikles av selskapets avdeling i Shanghai, og har vært under utvikling i tre år allerede.

Ingen slippdato eller aktuelle plattformer er ennå avslørt.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3