«Catherine» blir pusset opp

Remaken får «en større mengde» nytt innhold.

19. desember 2017 15:05

(PressFire.no): «Catherine» fikk litt kultstatus etter at det kom ut til PlayStation 3 og Xbox 360 i 2011. I spillet fulgte du protagonist Vincent Brooks, en fyr som var dratt mellom to vakre damer – Catherine og Katherine.

Nå kommer det en ny utgave av spillet, kalt «Catherine: Full Body». Det er Atlus og Studio Zero som står bak remaken, som skal lanseres på PlayStation 4 og PS Vita. Remaken skal ha kryss-lagring mellom de to konsollene.

Men det er ikke bare en oppussing av originalspillet, for Atlus sier også at de legger til en «større mengde» med nye slutter, episoder, videoer og ...«sexy events».

Faktisk vil spillet ha en helt ny flamme for Vincent som heter Rin. Hun vil tilføre helt nye historievalg også for retningen du kan ta med de to andre jentene i spillet.

«Full Body» vil også ha nye puzzle-elementer og online-kamper (!), noe som vil glede de som spiller den gamle versjonen enda. En live-stream skal vise mer fra spillet på fredag klokka 11:30 norsk tid.

Ingen dato enda!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3