Catharina Bøhler inn i Women in Games Hall of Fame

12. september 2019 11:04

(PressFire.no): Hvert år hedrer spillkonferansen Women in Games kvinner som har fått til noe ekstraordinært i løpet av fjoråret – det har de gjort helt siden 2011.

En av årets nominerte var Catharina Bøhler fra Sarepta Studio i Hamar – studioet som jobbet med Teknopilot på «Mitt Barn Lebensborn».

Der fant hun seg i selskap med Christina Myers, Micaela Romanini, Audrey Leprince, Julie Chalmette og Dr. Jo Twist.

Til slutt var det Catharina Bøhler og Christina Myers som fikk plass i Hall of Fame, hvor 16 andre tidligere har blitt innlemmet.

- Jeg er ufattelig glad og beæret. Det har vært fantastisk å være med på Women in Games Conference og treffe så mange talentfulle, inspirerende kvinner i bransjen vår. Det å da vinne en sånn pris blir litt overveldende, forteller Bøhler i en melding til PressFire.

Hedersprisen kommer etter at spillet «My Child Lebensborn» også kunne hente en prestisjepris under Bafta-utdelingen tidligere i år.

Spillet har fått mye heder og ære for måten det har tatt opp et problematisk tema om forskjellsbehandling basert på bakgrunn - i dette tilfellet de såkalte tyskerbarna i etterkrigstidens Norge. 

Foto: Women In Games.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3