«Castlevania»-samlepakken ute til alle plattformer nå

Inneholder alle GameBoy Advance-spillene og «Dracula X».

24. september 2021 02:06

​(PressFire.no): Det har lenge gått rykter om at denne samlepakken var på vei, men Konami kunne under nattens Nintendo Direct-sending endelig bekrefte at de tre GameBoy Advance-spillene i «Castlevania»-serien nå kommer i en samlepakke.

Det er spillene «Castlevania: Circle of the Moon», «Castlevania: Harmony of Dissonance» og «Castlevania: Aria of Sorrow» som kom ut til GameBoy Advance i henholdsvis 2001, 2002 og 2003.

Men Konami hiver også med Super Nintendo-spillet «Dracula X» i pakken. For «Smash Bros.»-fansen så er dette spillet som introduserte Richter Belmont.

Alle spillene får noen nye funksjoner. Du kan remappe alle knappene slik du selv vil, mellomlagre med en quick-save/load-funksjon og spole tilbake når som helst.

I tillegg er det også inkludert en musikkspiller for hele lydsporet, bakom-kunst fra spillene, et oppslagsverk for info om alt mulig fra spillene og muligheten til å skifte til andre regioners versjoner av spillene.

Hele greia lanseres faktisk i dag, og det til PlayStation, Xbox, Switch og PC.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3