«Castlevania»-regissøren sier han jobber med «ikonisk spillserie»

Hinter om «Zelda»-serie.

1. november 2018 14:22

(PressFire.no): «Castlevania» har gjort en god figur som animert tv-serie på Netflix den siste tida, og sesong to ble lagt ut for bare en ukes tid siden. En ny sesong har også fått tommelen opp fra strømmetjenesten.

Nå har regissøren av «Castlevania»-serien avslørt at han jobber med enda en stor japansk spillgigant på en «ikonisk serie».

- Jeg kan bekrefte at jeg jobber med et ikonisk japansk spillselskap for å gjøre om en av deres ikoniske serier til en tv-serie, skriver Adi Shankar på Facebook.

I etterkant av Facebook-posten har Shankar begynt å legge ut en rekke «Zelda»-bilder, det seneste i går – et halloween-bilde av Ganondorf.

Det har fått mange til å gjette at det er nettopp «Zelda» han jobber med. Vi har hørt snakk om en Netflix-serie basert på spillserien helt siden 2015, da The Wall Street Journal fortalte om kilder som beskrev serien som «Game of Thrones for et familiepublikum».

Fåglarna vet om det faktisk er «Zelda» han jobber med, men en offisiell avsløring av hva det er skal komme 16. november.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3