«Castlevania» blir supervoldelig Netflix-serie i år

Lages av folket bak «Dredd», «Adventure Time» og «RED».

9. februar 2017 10:31
Konsepttegning fra da
«Castlevania» skulle være en film.

(PressFire.no): Netflix avholdte i går kveld et event hvor de gikk gjennom en rekke av sine kommende originalserier, men det kanskje mest interessante for oss spillnerder er annonseringen av en heller uventet serie på strømmetjenesten.

«Castlevania» blir rett og slett en animert Netflix-serie som i første omgang skal gå over to sesonger, der den første blir publisert i løpet av året. Sesong to skal så komme i 2018.

Bak serien finner vi produsent Adi Shankar, som blant annet var med på filmversjonen av «Dredd» i 2012. Han er kjent for sine svært voldelige filmer, og produserte blant annet «Power/Rangers», en noe kontroversiell tolkning av superheltene fra nittitallet.

Sammen med Shankar er også Kevin Kolde på produsentsiden, bedre kjent som mannen bak «Adventure Time» og «Bravest Warriors».

Det henger godt sammen med at serien er finansiert, og produseres av, studioet til Fred Seibert, Frederator Studios – de lagde også nevnte «Adventure Time», i tillegg til serier som «The Fairly OddParents».

Frederator er også gjengen bak legendariske «What a Cartoon!», som var et idémyldringsprosjekt som endte opp i de første episodene av «The Powerpuff Girls», «Dexter’s Laboratory», «Johnny Bravo», «Cow and Chicken» og «Coward the Cowardly Dog». Også «Family Guy» startet her.

Shankar er litt av en skrue, og særdeles høylytt i sosiale medier, men prosjektene hans er ofte godt mottatt, og gjerne med annerkjente folk bak de. Han lover nå at dette blir bra greier.

- Jeg garanterer personlig at dette vil slutte den dårlige rekka, og bli den vestlige verdens første bra videospill-serie, skriver han på Facebook.

Ifølge Shankar skal serien være supervoldelig, mørk, satirisk og vil «snu vampyr-sjangeren på hodet».

De to første sesongene er skrevet av Warren Ellis, godt kjent innenfor tegneseriemiljøet. Han har arbeidet med en rekke tegneserier både innenfor Marvel- og DC-universet, i tillegg til å ha skrevet begge «RED»-filmene. Han var også involvert i skriveriet til det første «Dead Space»-spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3